menu mobil

CINQUENA GAMMA

Les noves tecnologies del sector alimentari ens permeten el.laborar tot tipus de menjars d´alta qualitat i poder conservar.los en perfectes condicions.

A Cibus, us proporcionem el menjar acabat i preparat per al seu consum. Enter els nostres principals clients hi ha restaurants, empreses, particulars,etc...

FILOSOFIA

Crear productes a mida per a tot tipus de clients, siguin professionals o particulars.

Partint de la base de que el temps és un bé molt preuat, donem una sol.lució a tota empresa o particular alhora de poder oferir als seus clients o convidats un producte de qualitat i que manté els sabors de tota la vida.

Aquest concepte "de tota la vida" no ens referim només a menjar tradicional.

Sempre intentem aprofitar les noves tecnologies i donar sabors i coccions adequats a cada producte.

Oferim el senzill resultat de 1+1=2. Amb una bona materia prima i un tracte delicat i personalitzat, el resultat matemàtic és facil d'obtenir.

El nostre repte és aportar als nostres clients tot allò que, per questions de temps o coneixements no poden realitzar per a ells mateixos.

Ens agrada escoltar el "chup chup" que fa la cassola, però alhora experimentem amb els mitjans dels quals disposem per millorar dia a dia.

EQUIP

L´any 1997, Marc Serra i Oriol Carrió vam acabar els estudis d´hosteleria a l´Escola de Restauració i Hosteleria de Barcelona.

Seguidament i per separat, vam empendre els nostres camins per a diferents restaurants de França, Pais Basc, Menorca,... per agafar experiencia.

Al cap d´uns anys ens vam retrobar a la Fira de Barcelona (Gastrofira) on vam apendre a gestionar i organitzar una cuina de producció i col.lectivitats.

Després d´uns anys i l´experiència adquirida, vam decidir l´any 2009 començar amb el projecte de Cibus. Un espai on ens permet compaginar l´ofici que ens agrada amb la vida familiar.